Měkká květinová zvonkohra

Pestrobarevná květinová zvonkohra se na děťátko směje pěti různými tvářemi. Ty při každém dětském doteku barevně svítí, jemně zvoní a přehrávají různé melodie. Ukrývá v sobě totiž nejen zvonkohru, ale takřka celý symfonický orchestr. Při režimu „1“ lze na květiny hrát jako na hudební nástroj – po zmáčknutí každé květiny se ozve určitý tón. Při režimu „2“ se po zmáčknutí jednotlivých květin přehrají postupně tři jednoduché hudební motivy, které na sebe navzájem navazují. Při režimu „3“ Vám květina zahraje dvě hudební skladby.
Vývojová hračka Lamaze podporuje i další smysly vašeho děťátka. Díky měkkým květinám na stonku se děti učí uchopit pohyblivé předměty, tahat nebo jemně bouchnout. Správný pohyb totiž aktivuje konkrétní zvuk nebo kytičku rozsvítí, a dítě tak pohyb aktivně opakuje. Různé melodie podporují sluch a schopnost rozlišovat různé typy zvuku. Každá z květin má navíc své okvětní lístky vyrobeny z různých typů pestrobarevných látek pro stimulaci zraku a šustivé materiály, střapce a další rozmanité struktury materiálů stimulují jemný hmat.
Poutkem na suchý zip na spodní části zvonkohru velmi jednoduše upevníte k rukojeti kočárku nebo přenosné vaničky. Celá zvonkohra je měkce cpaná, je tedy z hlediska manipulace s hračkou velmi bezpečná

výrobce: Lamaze