Nápadník 2012

Vydání publikace Nápadník 2012 je plánováno na přelom roku 2011/2012. Nápadník – sborník rad pro život s postižením bude obsahovat kompletně aktualizované údaje včetně změn v rámci tzv. sociální reformy od 1.1.2012.

Sociální reforma změní od 1.1.2012 zcela systém příspěvků a výhod pro zdravotně postižené občany. Do publikace zařazujeme také nejčastější dotazy ke každé kapitole.
Vzhledem k vysoké časové i finanční náročnosti na přípravu publikace Nápadník musela Liga vozíčkářů přistoupit již v případě publikace Nápadník 2010 k jejímu zpoplatnění. Sami považujeme publikaci za hodnotnou a dobře připravenou a věříme, že poplatek pro Vás nebude překážkou k jejímu využívání.
Nyní si můžete nového Nápadníka objednat za cenu 79,-Kč. V průběhu měsíce ledna 2012 Vám publikaci zašleme na uvedenou adresu.

Co je „Nápadník“?
„Nápadník – sborník informací a rad pro život s postižením“ je informační brožurou naplněnou informacemi, které jsou určeny jednak osobám v období těsně po úrazu či nemoci, jejichž důsledkem je úplná nebo částečná ztráta mobility, tak osobám s vrozeným postižením. Chceme tak pozitivně podpořit informovanost člověka ve velmi těžkém období života a tím ovlivnit kvalitu jeho života. Na jednom místě a ve srozumitelné formě je možné nalézt souhrn příspěvků, výhod, rad a informací.
Nápadník je distribuován jednotlivým zájemcům, k dispozici je také v rehabilitačních ústavech, několika fakultních nemocnicích a dalších ústavních a zdravotnických zařízeních. Naší snahou je zachytit v každém vydání publikace aktuální legislativní změny a novinky, nabídnou kontaktní údaje organizací i firem a zajistit tak komplexní sborník všech potřebných informací.

Jak publikaci objednat?
Objednávka pro jednotlivce
Zašlete SMS zprávu v tomto tvaru:
NAPADNIK mezera VAŠE PŘÍJMENÍ mezera VAŠE JMÉNO mezera NÁZEV VAŠEHO MĚSTA (OBCE) mezera ULICE mezera ČÍSLO POPISNÉ mezera PSČ.
SMS zprávu můžete napsat jak velkými, tak malými písmeny, text pište, prosím, bez diakritiky.

Příklad: NAPADNIK POKORNY PAVEL IVANCICE DOLNI HLINKY 8 66491

Vaši SMS pošlete na telefonní číslo 902 10. Cena SMS zprávy je 79,-Kč (vč. DPH). Ihned obdržíte zpětnou SMS zprávu potvrzující, že jsme Vaši platbu obdrželi. Děkujeme.
Službu technicky zabezpečuje KONZULTA Brno, a.s. Veveří 9, 602 00 Brno, horká linka 541 128 530, hotline@sms-operator.com. (Pro operátora Telefonica O2 je služba zajišťována ve spolupráci se společností Tanger computersystems, s.r.o.).
Počet SMS z jednoho telefonního čísla je omezen na 3 SMS.

Objednávka pro organizace
Nezdravotnické organizace a instituce mohou objednávat Nápadníka 2012 za cenu 169,-Kč (vč. DPH, poštovného a balného), požadovaný počet publikací bude zaslán na dobírku či obyčejně s přiloženou fakturou:
telefonicky na číslech 537 021 493, 777 010 331
e-mailem na adrese info@ligavozic.cz

Zdravotnickým zařízením a smluvním institucím dodáváme publikaci zdarma. Týká se to převážně těch organizací, se kterými úzce spolupracujeme a které primárně pracují s klienty po úraze, což je i hlavní cílová skupina, pro kterou je Nápadník určen.
Plošné bezplatné zasílání publikace v současné době není možné.
Děkujeme za pochopení a věříme, že i přesto Nápadník 2012 najde cestu k potřebným osobám.
Lucie Marková

zdroj: http://vozickar.com/objednejte-si-napadnik-2012-rady-a-informace-pro-zp/