Matyášek-2

100_0300[1]Zdravíme všechny :-)!! Konečně jsme se dočkali jara a nám začalo další kolečko vyšetření. Máme za sebou očkování a to bez žádné reakce a v pondělí nás čeká přeočkování. I to snad dopadne dobře. Jsme rádi, že si nás pod křídla vzalo očkovací centrum a ve všem nám je nápomocno. Hlavně je nám vše do nejmenší podrobnosti vysvětleno a tedy naše obavy jsou o dost menší.Před měsícem Matyášek prodělal svůj první zánět středního ucha a dostal první antibiotika, ale zvládnul to moc dobře.

Co se týká jemné motoriky, začal malé věci brát do palce a ukazováku, takže kde jaký drobeček co najde, skončí u něj v puse :-). V hrubé motorice je to trochu horší. Né a né ho dostat na kolena, prostě se mu nechce. Kam chce, tam se doplazí, ale bříško od podlahy neodlepí. Asi to chce ještě čas. Největší zábavou je pro něj prohlížení knížek a hledání zvířátek. Pejska najde už bez problémů a kravičku taky. Je pravda, že na otázku jak dělá kočička či kravička odpovídá stejně a to baf, baf 🙂 Děláme sice malé pokroky, ale vývoj jde dopředu.

Hlavně co nás moc těší, začal dělat různé lumpárny. Už je sním velká legrace :-). Až dokončíme kolečko vyšetření na neurologii, genetice, ušním, očním, endokrinologii, ortopedii a nevím kde ještě, tak se zas ozveme :-).

duben a květen 2013